Med den här politiken hade vi inte funnits

I dag presenterade Socialdemokraterna sin migrationspolitik inför valet. Socialdemokraterna menar att färre personer ska få stanna, att det ska vara fortsatt svårt för familjer att återförenas och upptrappar utvisningshetsen.

– Många av oss som är aktiva i Tillsammansskapet skulle inte vara i Sverige om de förslag Socialdemokraterna nu föreslår hade gällt tidigare, så som jag. Många hade inte ens varit i livet, säger Alaa Bukhari, styrelseledamot i förbundsstyrelsen för Tillsammansskapet.

Socialdemokraterna fortsätter det splittringsprojekt som har präglat politiken de senaste decenniet. De målar upp en bild av samhället som legitimerar splittringspolitik. Sverige är rikare än någonsin tidigare, även fast dessa resurser inte kommer människor till del. Det som brister är viljan från politikerna att skapa jämlikhet.

– Att driva en restriktiv asylpolitik är ett sätt att vinna röster genom rasistiska strömningar. Socialdemokraterna vill styra med rädsla, vi ska möta det med mod och gemenskap,
säger Mikael M Karlsson, ordförande för Tillsammansskapet.

Tillsammansskapet organiserar sig i lokalsamhällen för att ställa sammanhållning före splittring. För att bilda kedjor mellan sociala kamper.

Kontakt:
Mikael M Karlsson
0761285161

Lämna en kommentar