Nu kan du ÄNTLIGEN bli stödmedlem i Förbundet Tillsammansskapet via autogiro!

Förbundet Tillsammansskapets medlemsgrupper är föreningar, nätverk och aktivistgrupper som genom organisering bygger sammanhållning och utmanar sociala och ekonomiska orättvisor i sina lokalsamhällen. Nu kan du bli stödmedlem och bidra till förbundets arbete med att stödja medlemsgruppernas organisering och sprida organisering till lokalsamhällen där rörelsen ännu inte är etablerad.

Det finns flera sätt att bli medlem.

Aktivistmedlemskap är ett sätt att stötta både som aktiv i en Tillsammansgrupp och som stödmedlem. Det är inte obligatoriskt för att delta på aktiviteter i förbundet. Solidariskt aktivistmedlemsskap kan du betala för dig själv och någon annan som kanske inte kan betala medlemsskapet själv.

Stödmedlemsskap är den vanliga typen av medlemsskap. Om du varit medlem i tre månader får du en t-shirt! Solidariskt stödmedlemsskap är ett sätt att betala ett extra medlemsskap för att vi helt enkelt gör så många bra grejer för andra människor! Även solidariska stödmedlemmar får en t-shirt efter tre månaders medlemsskap. Alla medlemsskap är uppskattade men de går också att avbryta när som helst.

Om du missar en betalning så kommer vi inte bli ledsna, vi kommer att göra ett nytt försök att dra pengarna men vi skickar aldrig påminnelseavgifter eller något annat.

Alla dina uppgifter behandlas i enlighet med GDPR!